Gek op Stress, maar niet altijd

AantalPrijs p/s
Gek op Stress€ 24,95

Gratis verzending binnen Nederland en België.
Betaal veilig met iDEAL of klik hier voor Bancontact/MisterCash
Inkijkexemplaar

Auteurs: Suzan Kuijsten en Carolien Hamming
Uitgever: DrukWerk | ISBN 9789090305684
1e druk: oktober 2018 | 240 pagina's | Paperback | Nederlands
 

Klik hier voor een inkijkexemplaar

Samenvatting

Wij zijn, net als iedereen, gek op stress. Toch praten we er vaak negatief over. Onterecht vinden wij. Omdat het niet de stress is die ons in de problemen brengt maar juist wat anders.

In Gek op Stress word je op verfrissende wijze en met veel humor stresswijs gemaakt. Je ontdekt wat stress is en hoe het je dagelijks van energie voorziet. Maar ook waarom het zo moeilijk is om in te grijpen als je er last van hebt en hoe je stap voor stap uit je burn-out komt. Dit stappenplan is volgens de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve CSR-Methode.

Lees meer over het boek in ons blog.

Recensie

‘Dit heerlijke boek is een felgekleurde reddingsboei die je wordt toegeworpen om uit de draaikolk van de chronische stress te ontsnappen en terug te keren naar het leven zoals leven bedoeld is.’

Prof. dr. Pierre Capel (auteur van Het Emotionele DNA)

Auteurs

Carolien Hamming is directeur van CSR Centrum. Stress is haar passie. Ze draagt haar kennis met veel bevlogenheid uit aan gezondheids-professionals. Ze geeft cursussen, trainingen en interviews, helpt bedrijven & sectoren met antistress- programma’s en blogt over (werk)-stress en burn-out. Ze was te zien in het tv-programma Zorg.nu.
 

Suzan Kuijsten is één van de bekendste stressdeskundigen van Nederland. Ze is coach, trainer, spreker, blogger en columnist voor Wendy Magazine. Suzan geeft lezingen en workshops en helpt bedrijven om stress beter te managen. Daarnaast is ze geregeld in de pers te horen. Ze zit in het bestuur van de ISMA en is eigenaar van coachbureau THINKC®

Suzan was grondlegger van het succesvolle boek Hollend voor je stress uit. Gek op Stress is gedeeltelijk gebaseerd op hetzelfde manuscript.

Kijk ook op gekopstress.nl voor nog veel meer tips.